Контакти

 
 

За връзка с нас

 
 

ТУРИСТИЧЕСКИ КАТАЛОГ ПОНОР ПЛАНИНА

 

Този сайт представлява сборник със забележителности в Понор планина. Тук можете да откриете информация за върхове, храмове, водопади, скални образувания и други забележителности. Представяме ви интересни предложения за пешеходни и вело маршрути с описания и GPS тракове. Не пропускайте и блог секцията на сайта, в която можете да прочетете за интересни приключения. Сайтът се разработва от Туристическо дружество Понория, чиято цел е да популяризира Понор планина, като район за спортно-туристическата дейност. Съдържанието се обновява и допълва непрекъснато. По всякакви въпроси, свързани с Понор планина, можете да ни пишете на td@ponoria.com.

 
 

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

 

 
 

Може ли да ползвам информацията от сайта?

 

Да, стига да ви е полезна можете свободно да ползвате написаното и показаното за свои собствени нужди. Имайте едно наум, че може да съществуват неточности, така че поемате на пътешествие на свой собствен риск. Ако искате да копирате съдържание от сайта и сетне да го публикувате в интернет или друга медия, молим да го обсъдим преди това.

 
 
 
 

Може ли да рекламирам в сайта?

 

Да. Всички преходи, генерирани от съществуването на този сайт отиват за поддръжката му и за доброволчески инициативи, свързани с Понор планина.

 
 
 
 

Как мога да направя дарение?

 

Можете да дарите по официалната банкова сметка на дружеството Туристическо дружество „ПОНОРИЯ“, IBAN: BG27UNCR70001523754251, BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк

 
 
 
 

Имате въпрос? Пишете ни

 
 
 

ТУРИСТИЧЕСКО ДРУЖЕСТВО ПОНОРИЯ

с. Брезе

Тел.: +359 878 444 216

E-Mail: td@ponoria.com

 
 
 
 
 

Радослав Зарков

АДМИН И АВТОР

 

Председател на ТД Понория и страстен любител на планината. И не само защото му е роден дом. Идеен подбудител на редица инициативи.

 

 
 
 

Това може да си ти

ПОКАЖИ КАКВО МОЖЕШ

 

ТД Понория търси сътрудници за развитие и поддръжка на сайта. Присъедини се към екипа. Заедно сме по-силни.

 

 
 
 

Или пък ти

НЕКА СВЕТЪТ ТЕ ВИДИ

 

Стани част от отбора и изрази себе си. Нека небето бъде твоя граница в полза на туризма в Понор планина.